Arrangementer i Historisk Forening

Venteliste

Foredraget om Cheminova blev overtegnet i løbet af 2 dage. Jørgen Burchardt har venligst indvilget i at gentage det, når det bliver efterår.

Hvis du vil sikre dig en plads kan du skrive dig på forhåndstilmelding herunder. Når tiden nærmer sig, vil vi sende dig en mail, for at høre om du stadig er interesseret.

Historisk Forening.

CHEMINOVA

Desværre, der er ikke flere pladser

Søndag den 25. februar 2024 kl. 15-17 holder Jørgen Burchardt foredrag om Cheminova i Ballerup. Foredraget finder sted i det tidligere posthus på Banegårdspladsen i Ballerup.

Jørgen Burchardt har igennem mange år beskæftiget sig med og skrevet om virksomheden Cheminova og de miljømæssige konsekvenser, som dens produktion forårsagede de steder, hvorfra den har drevet sin virksomhed.

Der er gratis adgang til arrangementet for medlemmer af Ballerup Historiske Forening, men tilmelding er nødvendig i perioden 1.-14. februar 2024 på formularen herunder.
Ikke-medlemmer har adgang mod betaling af 50 kr. Ved indmelding i foreningen den 25. februar fratrækkes beløbet.

GENERALFORSAMLING

Ingen pladsreservation, bare kom!

Ballerup Historiske Forening afholder ordinær generalforsamling i Baghuset tirsdag den 12. marts 2024 kl. 19.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen

Se dagsorden i Byhornets februarnummer 2024.

VIKINGERNE PÅ VESTEGNEN

Desværre, der er ikke flere pladser

Torsdag den 23. maj 2024 kl. 14-16 inviteres foreningens medlemmer til et besøg på Kroppedal Museum.
Besøget indledes med et foredrag om Vikingerne på Vestegnen. Herefter der er mulighed for at se museets udstilling om mennesker i vikingetiden på egen hånd.

Besøget kan kombineres med en gåtur i vikingernes fodspor bl.a. til Haraldsbroen – en rekonstruktion af verdens længste vikingebro og -vej fra Harald Blåtands tid og en rekonstrueret vikingelandsby.

Transporten til og fra Kroppedal sker på egen hånd eller ved samkørsel.

Cheminova efteråret 2024

Forhåndstilmelding: